Boka musikaler i London

Musikaler i London

Att se en musikal i London är riktigt häftigt och det är något man rekommenderar alla oavsett om man inte på förhand har det riktiga intresset för musikaler. London anses av många ha de bästa showerna och det kostar heller inte en förmögenhet.  Man kan boka biljetterna innan avresa hos någon av våra partners nedan. Det finns ett antal musikaler som just nu drar fulla hus i London och en av de mest sevärda är Lejonkungen som spelas på Prince Of Wales Theatre. Lejonkungen vann pris som bästa musikal och bygger på den klassiska disneyhistorien om lejonet Simba som kung av lejonflocken.

Bästa pris just nu är 792 kr och man kan boka biljetter till denna musikal här.

 

Priser

Att gå och se en musikal i London kostar mellan 400 kronor upp till 2 000 kronor beroende på vilken musikal du planerar att se samt vilka platser du önskar. Skall man ha de bästa platserna som balkong så får du betala betydligt mer. Räkna med ca 4000 kr för flyg, logi samt biljetter totalt. Vill du låna pengar för resan kan du enkelt se aktuella låneräntor på www.bank24.nu

mamma mia musikal
Den odödliga Mamma Mia spelas fortfarande och den mest populära musikalen i London just nu. Det är en riktig feelgood musikal som handlar om en 20 årig tjej som bor på en liten grekisk ö och hon skall snart gifta sig. Även hennes mamma har en stor del av handlingen och all musik bygger på ABBA,s låtar.

Bästa pris på denna musikal är just nu 549 kr och man kan boka biljetterna här.

 

We will rock you musikal
We Will Rock You är en musikal  med över 30 Queen-låtar. Denna är ett måste för alla Queens älskare! Historien utspelar sig i en framtid där det är förbjudet med rockmusik. Dock finns det ett antal personer som bryter mot lagen och vill ha liv i musiken igen. Den blev snabbt en av de populäraste musikalerna i London och den går för fulla hus nästan varje kväll.

Bästa pris just nu är 439 kr och man kan boka biljetterna här.

 

London musikal

Phantom of the opera är en odödlig klassiker som spelas år efter år med oförminskat intresse . Skall man se en musikal i livet är denna show ett bra alternativ. Nu kommer dessutom Peter Jöback att ta över huvudrollen i denna musikal vilket gör det extra kul och intressant för oss svenskar. Någon gång i Mars 2012 kommer han att axla den tuffa rollen. Handlingen utspelar sig på en opera där Christine tar över huvudrollen och hennes möte med fantomen.

Bästa pris just nu är 538 kr och man kan boka musikal biljetter här.

 

Alla musikaler i London just nu

Vi hoppas att ni får en nöjsam resa och avsett vilken musikal man väljer att se i London så kan vi nästan garantera att ni kommer att få en trivsam vistelse i världsmetropolen London. Ni kan se det kompletta programmet samt vilka teatrar som föreställningarna spelas på här.  See you in London!